Nya möjligheter

Ett nytt år fyllt av möjligheter har precis startat. Flera nyheter är planerade att släppas under året vilka kommer skapa nya möjligheter till våra kunder.
Publicerad: 9 januari 2024
Zoom på sortiment från Acumo AB - Blogg

Äntligen har 2024 inletts

Nya år erbjuder ofta nya möjligheter, så även 2024! Redan i vår kommer vi presentera flera nyheter vilka förväntas skapa enorma möjligheter för våra kunder. Dels utveckling av befintliga produkter, dels större nyheter vilka kommer komplettera vårt nuvarande utbud.

Till dess att vi får lov att publicera årets nyheter, kommer vi ta en närmare titt på det sortiment vi erbjuder idag. Ett sortiment som vi under 20 år byggt ut och utvecklat utifrån teknikens ständiga utveckling och branschens krav.

Underlättande produktsegment

Vår produktindelning genom segment ska underlätta för våra kunder att hitta produktkategorier utifrån aktuellt behov av automatinoslösning. Varje segment innehåller flera kategorier.

Vi vill ses som en långsiktig leverantör som erbjuder en bredd av helhetslösningar inom automation till den växande industrin. Det är vår produktmix i kombination av intern kunskap som skapar vårt hållbara värdeerbjudande.

 


Riskera inte att missa kommande nyheter

För att inte missa nyheter och viktig information vill vi tipsa på att följa Acumo AB på LinkedIn. Där lägger vi löpande upp nyttig och inspirerande inlägg.

Följ Acumo AB på LinkedIn