Konstruktion

Acumo erbjuder stöd i framtagning av nykonstruktion eller utveckling av befintlig maskinkonstruktion genom CAD.

CAD-konstruktion

Vi erbjuder färdiga CAD-modeller på de flesta av våra produkter i sortimentet, dessa laddas enkelt ner på respektive produktsida. Om du mot förmodan inte hittar den CAD-fil du behöver, kontakta oss så hjälper vi dig ta fram den!

Utöver färdiga CAD-modeller, erbjuder vi även stöd i konstruktionsfasen. Både nykonstruktion och/eller produktförändringar av redan befintliga konstruktioner.

Vi har långa erfarenhet av både komponenter, konstruktionsarbete samt arbete med flera olika CAD-system. Därför kan vi säkerställa våra kunders behov av en komplett lösning.

Rätt filformat skapar rätt förutsättningar

Vi använder ett neutralt CAD-program, vilket möjliggör för oss att dels läsa in olika format men även exportera det format som våra kunder efterfrågar.

CAD-konstruktion till olika områden

Användningsområdet för CAD-konstruktion är brett. Det kan röra sig om en kund i behov av ett förslag på en ihopsatt enhet med skenstyrning och kulskruvar eller andra konstruktioner av många olika maskinelement.

Vi stöttar våra kunder med CAD-konstruktion och genom lång erfarenhet kommer vi med förslag på lösningar. Med kombinationen av rätt konstruktion och våra kvalitativa produkter kan våra kunder kan vidareutveckla sin grund idé till en optimal helhet.


Har du frågor? Kontakta oss gärna!