Tjänster

Våra produkter vore ingenting utan våra tjänster. Även om vi vet att du besitter stor kunskap, många önskemål och lång erfarenhet så tror vi att vi kan hjälpa dig till en ännu bättre lösning genom att snacka lite. Testa oss!


Läs mer om våra tjänster

För att säkerställa ett toppklassigt slutresultat erbjuder vi inte endast förstklassiga produkter. Utan även tjänster såsom bearbetning av skenstyrning och kulskruvar samt dimensionering och CAD. Fel produkt på rätt plats, eller rätt produkt på fel plats, kan vara avgörande för den ekonomiska effektiviteten men även för att nå både ett kortsiktigt- och långsiktigt hållbart resultat.

Långsiktig leverantör av automationslösningar

Vi från Acumo är väl medvetna och mycket stolta över att många av de produkter som vi erbjuder faktiskt är avgörande för ett lyckat och säkert slutresultat. Produkterna monteras inte bara för sakens skull, och vi vill inte att våra produkter appliceras på vare sig fel plats, eller på fel sätt. Att kommunicera med våra kunder för att optimera förutsättningarna för våra produkter är därför en viktig del i vårt arbete.

Vad kan vi hjälpa just er med? Tveka inte att kontakta oss, så ska vi hitta en lösning på era problem!

Om oss

Försäljning av automationskomponenter för positionering på den svenska marknaden.
Nyhetsbrev
Registrera dig till vårt nyhetsbrev för alla nyheter, info samt tips & trix.
Nyhetsbrev

Öppettider

  • Mån–tor: 07.30–16.00
  • Fre: 08.00–14:30
Följ oss!
Acumo AB
Söderby Gårds Väg 11A
147 60 Uttran
© 2024 Acumo. All rights reserved. | Integritet och cookies.
phone-handsetmagnifiercrossmenulistchevron-downarrow-up-circle