Fokus på nära samarbeten

Som en länk mellan våra leverantörer- och kunder, är det vårt ansvar att alltid besitta aktuell kunskap och information vad gäller behovet från kunderna och leverantörernas förutsättningar och erbjudanden.
Publicerad: 30 maj 2024

Nöjda kunder är vår drivkraft, men …

Vi är inte bara måna om att stärka våra kundsamarbeten. Våra samarbeten med, noga utvalda, leverantörer är lika viktiga. Som en länk mellan våra leverantörer- och kunder, är det vårt ansvar att alltid besitta aktuell kunskap och information vad gäller behovet från kunderna och leverantörernas förutsättningar och erbjudanden.

Att etablera nära samarbeten med leverantörer, inte minst inom komplex försäljning, av automationslösningar är avgörande för hållbara resultat. Förståelsen för varandras verksamheter möjliggör problemlösning och att kunna navigera bland utmaningar och skapa lönsamma strategier. Indirekt självklart även en ökad kundupplevelse – vilket är själva drivkraften i vårt arbete. Genom att dela information och arbeta tätt tillsammans, kan vi optimera processer och möta våra kunders behov på ett, för alla parter, hållbart sätt.

Stor satsning

Under våren har vi på Acumo haft en stort fokus på att just bibehålla- och stärka våra leverantörssamarbeten. Det genom att dels bjuda hit leverantörer där vårt team får ta del av relevanta utbildningar, dels själva besöka leverantörer på plats i deras produktion. Vi ser redan att vårens satsning genererat i att våra redan starka samarbeten utvecklas framåt i rätt riktning. 

Det som inte blir bättre, upphör att vara bra!

Det som inte blir bättre, upphör att vara bra. Därför fortsätter vi jobba för att våra redan starka samarbeten, med både kunder- och leverantörer, ska utvecklas. Tillsammans kan vi dra nytta av varandras styrkor för att uppnå våra respektive verksamheters mål.

 


Tveka inte att kontakta oss

Har du frågor om vårt, alltid pågående, arbete för att utveckla vår verksamhet? Eller funderingar på hur vi kan bidra för att skapa hållbara automationslösningar för er?

Kontakta oss gärna