Leverantörer

Vi har valt att endast jobba med leverantörer som ligger i framkant inte endast när det gäller teknik- och produktutveckling, utan även när det gäller produktionskvalitet, dokumentation, certifieringar etc. Vårt mål är att optimera varje lösning.


NSK

Vi har ett stort lager av skenstyrningar från NSK, för att kunna erbjuda korta leveranser och effektiv service till er som kunder. Våra skenstyrningar från NSK kombineras förstås med fördel ihop med kulskruvarna från NSK.

SIKO

SIKO är ett familjeägt företag som under mer än 60 år sysslat med vinkel och positionsmätningar. Företaget är lokaliserat i Buschenbach/Tyskland nära staden Freiburg.

Bahr Modultechnik

Bahr Modultechnik är en av Europas största tillverkare av linjärmoduler. Som återförsäljare av Bahr Modultechnik kan vi erbjuda färdiga systemlösningar till en mängd olika applikationer.

Hengstler

Hengstler har sedan 1846 producerat högkvalitativa produkter i södra Tyskland. De började med klockor och idag kan Acumo erbjuda pulsgivare, räknare, skrivare och kvittoklippare.

Panasonic Industry

Från Panasonic Indutrys stora sortiment erbjuder vi bland annat induktiva givare, fotoceller, sensorer och ljusridåer.

Sugino

Från Suginos stora sortiment erbjuder Acumo olika typer av borr- och gängenheter. Enheterna finns med pneumatisk, elektrisk och servostyrning. Hos oss hittar du både reservdelar samt komponenter för nya projekt.

JAKOB Antribstechnik

Vårt brett sortiment av axelkopplingar kommer från tyska JAKOB Antriebstechnik GmbH. Vi erbjuder även CAD-ritningar!

LOKE Engineering

LOKE finns representerade världen över med egna produkter och tekniklösningar. De utvecklar egna produkter för kranstyrning (LCG) och kontroll och mätsystem (LMC).

Sangel Systemtechnik GmbH

Sangel är en av de största tillverkarna i Tyskland av bland annat kablage för servomotorer och kan leverera till de flesta motor märkena. De levererar också kabel i ”lösvikt” för de kablage vi tillverkar själva i Sverige.

ACS Nordic AB

ACS Nordic förser den nordiska marknaden med blixtljus och sirener. Vi erbjuder delar av sortimentet med inriktning på industri.

AMO

AMO fokuserar på utveckling, tillverkning och distribution av mätsystem för linjära och cirkulära rörelser för motorfeedback applikationer.

Tecnotion

Samarbetet med Tecnotion ger ett utökat sortiment på motorsidan. Genom Tecnotion erbjuder vi linjärmotorer i olika utföranden, som som "Ironless", "Iron core" och "Torque" serier.

ABP-Antriebstechnik

Sedan hösten 2015 samarbetar Acumo med den tyska leverantören a.b.p. Deras sortiment består av klämringar, kopplingar, mäthjul och fjäderfästen

Vad kan vi hjälpa till med?

Kontakta gärna oss! Vi vill och kan hjälpa till att optimera varje unik lösning för att säkra ett hållbart slutresultat.

Teknisk support

Om oss

Försäljning av automationskomponenter för positionering på den svenska marknaden.
Nyhetsbrev
Registrera dig till vårt nyhetsbrev för alla nyheter, info samt tips & trix.
Nyhetsbrev

Öppettider

  • Mån–tor: 07.30–16.30
  • Fre: 08.00–15.00
Följ oss!
Acumo AB
Söderby Gårds Väg 11A
147 60 Uttran
© 2024 Acumo. All rights reserved. | Integritet och cookies.
phone-handsetmagnifiercrossmenulistchevron-downarrow-up-circle