Träffa oss i Gävle 10-11 maj

Flexibla EURO EXPO-mässan bygger under maj sin labyrint i Gävle. Vi finns på plats för att visa sortiment och kunskap inom industriautomation.
Publicerad: 14 april 2023

Labyrint fylld av industriautomation

Flexibla EURO EXPO mässan bygger under maj upp sin labyrint i Gävle. Industrimässans affärsidé är sedan deras start 1997, att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.

EURO EXPO vill hjälpa företag att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt. För att åstadkomma detta ​​​​​​​bygger dom regionala industrimässor. På så sätt behöver de besökande företagen bara avsätta några timmar för att kunna ta del av branschens nya innovationer.

EURO EXPO IndustriMässor möjliggör värdefulla möten!

Vi har under de senaste åren ställt ut på flera EURO EXPO-mässor utspridda i Sverige. Nu ser vi fram emot kommande 2 mässdagar i Gävle!

Träffa oss och ta del av kunskap

Möt oss och våra branschkollegor (några av industrins ledande leverantörer) i Monitor ERP Arena 10-11 maj. Se nya produkter, innovativa material och effektiva lösningar för tillverknings- och processindustrin.

Andreas Palmér och Mats Florens kommer vara på plats för att representera Acumo i vår monter. I montern visas delar ur vårt stora sortiment av inom mekanik, mekatronik, mätning och motion.

Det är inte bara produkterna som vi vill visa upp. Stanna till hos oss i mässans labyrint och ta del av vår kunskap och erfarenhet av automationslösningar.

Entrébiljett

  • Du fyller enkelt i din biljett digitalt och skriver ut den inför ditt besök.

Tips! Besöker du mässan mellan kl.08-09 bjuder mässan på kaffe och smörgås.

Varmt välkommen!

Läs mer om mässan på www.euroexpo.se.

Digital entrébiljett