Vi håller oss uppdaterade

Ett nytt affärssystem kommer göra våra processer mer effektiva!
Publicerad: 21 april 2023
Acumo AB implementerar nytt affärssystem

Ett citat som vi på Acumo tagit fasta på under det senaste året är:

”Det som inte blir bättre, upphör att vara bra!”

Just det citatet är väldigt målande för vårt nuvarande affärssystem som inom kort kommer att sluta uppdateras. Därför har en projektgrupp hos oss under en tid genomfört ett omfattande arbete i att implementera ett nytt modernt system, Dynamics. Det nya systemet kommer gå live på måndag.

Precis som med alla typer förändringar, kan nya rutiner ta tid att etablera. Tack vara det grundliga bakgrundsarbetet våra medarbetare har gjort, är vi trygga i att övergångsperioden under kommande vecka kommer ske på bästa sätt. Även om vi självklart är ödmjuka inför att det är en stor implementering, är vi säkra på att vinningarna när allt är på sin plats kommer vara mödan värd!

Förändringar skapar möjligheter

Våra kunder och leverantörer kommer inte bli påverkade av systembytet. Till skillnad för oss internt! Tack vara att det nya systemet är betydligt modernare än det vi använt hittills, kommer arbetsflödet för oss internt bli effektivare - vilket i sin tur gynnar våra kunder indirekt!

Så här säger Mikael Törnberg om det kommande systembytet:

"Stor applåd till projektteamet som jobbat outtröttligt med förberedelser! Ska bli spännande att gå live nästa vecka och jag ser även detta som ett steg i vår hållbarhetsresa då vi kommer få bättre möjligheter att göra våra processer mer effektiva."