Vi ÄR automation

Tack vare erfarna tekniska säljare med olika bakgrunder som täcker alla automationsområden, har vi tillsammans över 110 års erfarenhet.
Publicerad: 14 april 2021

Vi brinner för att implementera vår kunskap och göra våra kunders projekt konkurrenskraftigare. Genom vår långa erfarenhet, över 110 år, har vi lärt oss vad som är viktigt för ett lyckat resultat. Vi har valt att samarbeta med leverantörer vi vet håller hög kvalitet vilket har gett oss ett brett sortiment av produkter att lita på.

Genom vår långa personliga kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda:

  • Brett kvalitativt sortiment inom alla automationsområden.
  • Snabb service.
  • Expertis för att säkerställa rätt produkt- och dimension till varje specifik applikation.
  • CAD-modeller på de allra flesta produkterna.
  • Bearbetningar på skenstyrning med högsta precision i vår egen verkstad.
  • Stort lager med hänsyn till våra kunders behov.

Vi på Acumo värnar om våra nära kundrelationer, det har vi gjort ända sedan starten 2003. Av flera skäl betraktar vi oss faktiskt mer som en samarbetspartner än som en renodlad leverantör.

”Vi utgår alltid ifrån kundens specifika behov för varje projekt vi får förtroendet att vara en del i. Utifrån givna parametrar sätter vi ihop rätt resurser och använder de totalt sett över 110 åren av erfarenhet vi har till att tillsammans med kunden ta fram konkurrenskraftiga lösningar som möter marknadens krav.”
- Mikael Törnberg, VD

Våra produkter kan vi utan och innan – fråga oss gärna om allt inom automation, eller om våra specifika produkter inom mekatronik eller mekanik.