Träffa oss i Östersund 24-25 april

Ny mässa! Den här gången bär det av till Östersund, 24-25 april finns vi representerade på flexibla EURO EXPO-mässan. På plats visar vi delar ur sortiment och kunskap inom hållbar industriautomation.
Publicerad: 5 april 2024

Inför ditt besök på EuroExpo

Innan ditt besök på en EuroExpo-mässa, behöver du laddar ner en digitala biljett. Biljetten fyller du enkelt i digitalt för att sedan skriva ut och ta med till mässan.

Plats

Östersunds Curlinghall
Gunder Häggs väg 5, 831 52 Östersund

Öppettider

  • Onsdag 24 april kl. 08-16
  • Torsdag 25 april kl. 08-16

Tips! Mellan 08-09 bjuder vi på kaffe och smörgås.

Har du frågor inför ditt besök? Kontakta oss gärna!


Labyrint fylld av industriautomation

Flexibla EURO EXPO mässan bygger under april upp sin labyrint i Östersund. Industrimässans affärsidé är sedan deras start 1997, att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.

EURO EXPO vill hjälpa företag att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt. För att åstadkomma detta ​​​​​​​bygger dom regionala industrimässor. På så sätt behöver de besökande företagen bara avsätta några timmar för att kunna ta del av branschens nya innovationer.

EURO EXPO IndustriMässor möjliggör värdefulla möten!

Vi har under de senaste åren ställt ut på flera EURO EXPO-mässor utspridda i Sverige. Nu ser vi fram emot kommande 2 mässdagar i Östersund. På plats kommer projektsäljare Richard tillsammans med Andreas representera oss.

Kontakt