Ny ekonomifunktion

Vi välkomnar Susanna Östergren till oss på Acumo!
Publicerad: 31 mars 2022

Den 7 mars började Susanna Östergren som ekonomiansvarig hos oss på Acumo AB.

Med över 25 år bakom sig som ekonom kommer Susanna starta upp en ny funktion hos oss. Det är nämligen inte bara Susanna som person som blir ett nytillskott, även själva ekonomiavdelningen. Under flera år har vi haft ekonomifunktion outsourcad. Nu tar vi alltså åter ekonomin inhouse och ser det som ett naturligt nästa steg i vår tillväxt.

Vi välkomnar Susanna med öppna armar och är säkra på att hennes långa erfarenhet inom ekonomiområdet precis som hennes glada personlighet kommer passa in hos oss galant.

Precis som flera av oss andra som är anställda på Acumo, kommer även Susanna fördela sin tid mellan oss och systerbolaget ACS Nordic AB.

Kom ihåg att kontakta oss på Acumo om du har frågor om vårt stora sortiment av automationslösningar, teknisk information eller pågående order och leverans. Vi vill alltid bidra till våra kunders positiva upplevelse av vårt samarbete.

Jag är glad över att få fortsätta mitt yrkesliv som ekonomiansvarig på Acumo. Det känns roligt att vara igång och tacksamt att ha hamnat i ett sådant härligt team!
- Susanna Östergren