Nära relation med våra kunder

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter.
Publicerad: 21 april 2020
Vi hjälper dig med teknisk support: Mats Florens, Andreas Palmér, Mikael Törnberg, Ulf Persson och Mats Gårdestam.

Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det vi lärt oss under åren är att erfarenhet när det kommer till val av kritiska komponenter sparar mycket pengar i det långa loppet.

Detta är anledningen till att vi valt att endast jobba med leverantörer som ligger i framkant inte endast när det gäller teknik- och produktutveckling, utan även när det gäller produktionskvalitet, dokumentation, certifieringar etc. Vårt mål är att optimera varje lösning.

Ge oss ett problem, i gengäld ger vi dig en optimerad lösning. När väl lösningen är på plats så gäller det att kunna säkerställa att Ni som kund får leveranser i tid. Därför har vi ett stort lager där vi tillsammans med dig som kund gemensamt kommer överens om vad vi skall lagerföra.

Acumo - er långsiktiga samarbetspartner