Lyckad mässa i Jönköping!

Spända av stora förhoppningar ställde vi ut på Elmia Subcontractor. Vi kände av ett stort intresse och engagemang från besökarna i vår monter. Just nu pågar det stora och alltid lika intressanta arbetat att följa upp alla spännande leads.
Publicerad: 19 november 2021

Vi kände av ett stort intresse och engagemang från besökarna i vår monter på Subcontractor förra veckan. Vi är säkra på att mässan kommer generera i många nya spännande samarbeten framöver! Våra kunniga projektsäljare har redan börjat återkoppla till alla våra registrerade besökare på mässan.

Trots att mässhallen ibland saknade det efterlängtade sorlet av nyfikna besökare, är vi väldigt nöjda med veckan och såklart tacksamma för alla givande möten med nya- och redan etablerade kontakter och samarbetspartner som de fyra mässdagarna bjöd på.

I vår monter visa vi upp delar av vårt stora sortiment av bland annat linjära rörelser, mobil automation och formatomställning. Till vår stora glädje (men inte förvåning) väckte den stora modulen från vår leverantör Bahr mycket nyfikenhet. Utöver alla produkter, ville vi förmedla och framhäva att det är kombinationen av våra produkter och vår kunskap som skapar vårt vinnande koncept.

Hade du inte möjlighet att besöka mässan? Ingen fara, vi bokar gärna in ett personligt möte där vi får chans att presentera vårt kvalitativa sortiment och vår breda kunskap inom mekanik, motion, mekatronik, mätning med tillbehör.