Komponenter som stärker hållbar helhet

Vi utvecklar ständig vårt stora sortiment efter de senaste branschkraven- och teknikutvecklingen samt våra kunders löpande behov.
Publicerad: 29 april 2022

Sedan starten 2003 har vi på Acumo kontinuerligt byggt upp en bred produktportfölj baserat på de olika behov våra kunder har. Vi är väldigt glada för den feedback vi får och vi känner oss extremt privilegierade som får växa tillsammans såväl med våra kunder som leverantörer.

Från vårt stora sortiment kan vi erbjuda påfyllning av enstaka skenor, givare eller fotoceller, men vi kan även leverera skräddarsydda helhetslösningar för era projekt.

Vi är stolta över produktmixen och hur våra produkter från olika leverantörer på ett effektivt sätt kompletterar varandra och skapar en hållbar helhet. För det är just helheten vi är ute efter.

En produkt kan vara optimal i en lösning men i en snarlik applikation inte alls tillgodogöra sin kapacitet. Samarbetet och kommunikationen mellan oss och våra kunder är därför A och O. Vare sig det gäller en- eller flera komponenter är varje del, liten eller stor, bidragande till ett hållbart resultat.

Kontakta oss på Acumo – vi hjälper till att dimensionera och säkerställer att våra produkters effektivitet kommer till sin rätt.