Ge oss ditt bästa tips – få en triss!

Subcontractor på Elmia pågår 9-12 november. Vad förväntar du dig att se för produkter i vår monter? Vad hoppas du lära dig när du besöker oss? Har du tips på klassiska Do's eller Don'ts? Vi tar tacksamt emot alla tips!
Publicerad: 31 augusti 2021

Vi vill skapa den bästa montern och möjliggöra de bästa förutsättningarna till givande möten på Subcontractor i höst.

Får vi lov att säga att äntligen är semestern (nästan) över, så att vi på riktigt kan börja ladda inför Elmia Subcontractor i november? Vi på Acumo ser så mycket fram emot att återse kunder, intressenter och kollegor i branschen igen.

Från och med den 1 juli 2021 så är det tillåtet att arrangera mässor igen efter det långa uppehållet. Mässor har inga övre deltagartak men det finns krav på smittskyddsåtgärder som Elmia-mässan och vi tillsammans med alla andra utställare måste ta till oss. Mässhallen och planritningen har anpassats efter rådande restriktioner med extra breda gångar och sunda avstånd mellan montrarna, vilket ska möjliggöra en säker mässa för både oss utställare och våra besökare.

Just på grund av det långa uppehållet av sociala möten, vill vi maximera värdet av innehållet i vår monter! Därför önskar vi samla in input/förslag/tips på vad vi ska visa och fokusera på i vår monter A03:22.

Klicka på knappen nedan för att skriva ditt tips, som tack får du en trisslott när du registrerar ditt besök i vår monter 9-12 november. Du som registrerar dig som besökare i vår monter och dessutom börjar följa oss på Facebook och LinkedIn, deltar även i tävlingen om ett ännu finare (livsnödvändigt) pris!