Fortsätter leverera exklusiva produkter

Sommaren gick lika snabbt som alltid, nu är vi tillbaka på kontoret och vill i vanlig ordning stolt dela med oss av vår gedigna kunskap om våra produkters tekniska specifikation.
Publicerad: 19 augusti 2020

Vi på Acumo är stolta över våra produkter och vill gärna dela med oss av vår gedigna kunskap om dess tekniska specifikationer, men även den bakomliggande kompetensen för att förstå helheten till vilken produkt som passar i respektive sammanhang. Allt för att bidra till ett långsiktigt, personligt samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder påfyllning av enstaka skenor, givare eller fotoceller, men vi kan även leverera skräddarsydda helhetslösningar för era projekt! Vårt arbetssätt bygger på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en partner än en ren leverantör av produkter. Det vi lärt oss under åren är att erfarenhet när det kommer till val av kritiska komponenter sparar mycket pengar i det långa loppet.

Augusti är nästan förbi och vi är tillbaka på kontoret för att hjälpa till med nya uppdrag. På grund av rådande omständigheter avseende COVID-19 har vi fortsatt permitteringar med 40% nedsatt tid. Vi jobbar omlott och täcker upp kontorets ordinarie öppettider och gör vårt yttersta för att hålla nere svarstider. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar.

"Vår kunskap och kompetens är den främsta produkten vi har och den är faktiskt helt gratis!"