Erkänt extremt hög kvalitet från Sugino

Acumo är i Sverige exklusiv återförsäljare av borr- och gängenheter från Sugino. Vi säljer både reservdelar till existerande enheter samt kompletta helt nya enheter.
Publicerad: 16 februari 2021

Sen 2014 har vi varit återförsäljare av Japanska Sugino som utvecklar, konstruerar och tillverkar en rad olika maskinverktyg. Vi fokuserar på försäljning av olika typer av borr- och gängenheter, både som reservdelar och till nya projekt.

Vi erbjuder allt från Pneumatiska Borr / gängenheter till servodrivna system där man har full kontroll på samtliga parametrar. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi bidra till att hitta rätt enhet till varje specifik applikation. Fråga oss gärna så bidrar vi till att hitta rätt lösning. Självklart kan vi dessutom erbjuda CAD-modeller på samtliga enheter.

Vi har sedan starten sett ett intresse för enheter från Sugino, men har under det sista året fått en enorm ökning både på ett generellt intresse och klar försäljning. Utöver det har vi även sett en trend att många väljer att använda enheterna i olika robotceller för borrning- och gängning. Vilket vi tycker är en intressant utveckling och kul att våra kunder ser den stora potentialen.

Borr- och gängenheter från Sugino har en erkänt extremt hög kvalitet, det är inte ovanligt att dessa enheter körs i flera decennier. Fråga oss så berättar vi mer!