Årlig kundundersökning

Som en del i vår utveckling, genomför vi en årlig kundundersökning. Syftet med undersökning är att få bättre kunskap om våra kunders upplevelse av vårt samarbete, baserat på inköp under förgående år.
Publicerad: 31 januari 2022

Ett nytt år har börjat och återigen är det dags för vår årliga kundundersökning! Sen 2015 har vi varje år skickat ut en digital enkät till alla våra kunder som lagt en order till oss förgående år.

Tacksamt tar vi emot alla inkommande svar. Vi samlar inte in svaren bara för att, vi samlar in svaren för att vi genuint är intresserade och alltid måna om att utveckla vår verksamhet och arbetssätt. Vi går igenom alla inkommande svar som ligger till grund för vår utveckling och att skapa möjlighet för tätare och effektivare samarbeten med våra kunder.

Spända och förväntansfulla ser vi nu svaren trilla in!

  • Har du lagt en order till oss under 2021? Tveka då inte att besvara den enkla enkäten som du skall ha blivit tilldelad på mail. Återigen, vi är enormt tacksamma och värdesätter alla inkommande svar.
  • Har du lagt en order till oss under 2021 men saknar mail med enkäten? Tveka inte att kontakta oss så skickar vi genast ut en ny länk.
  • Har du som inte lagt en order 2021 frågor om vårt arbetssätt eller sortiment? Som vanligt finns vi tillgängliga på mail och telefon:
    - måndag till torsdag kl.07:30-16:30
    - fredagar kl.08:00-15:00