Annorlunda tider - samma breda sortiment

Vi har hunnit nå mitten av Q4 på 2020 som har varit annorlunda på många sätt. Något som inte förändrats är vårt breda sortiment och vårt brinnande engagemang till våra kunders projekt!
Publicerad: 12 november 2020

På grund av rådande omständigheter i världen, har vi på Acumo inte åkt ut för att visa våra produkter i samma utsträckning som vanligt. Även då vi föredrar klassiska möten där vi får chansen att visa våra produkter på riktigt och få en personlig kontakt, måste vi precis som alla andra anpassa- och rätta oss efter folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer. Därför ligger det nu i tiden att nyttja våra digitala verktyg, så som telefon- och videomöten.

Något som ligger oss varmt om hjärtat, är vår nära kontakt med våra kunder. Vi är därför väldigt måna om att fortfarande bidra med vår expertis i pågående och kommande projekt där våra produkter kommer till sin rätt. Vår förhoppning är att vi tillsammans ska hitta lösningar för att fortsätta skapa givande samarbeten nu och framöver.

Så fort situationen ser ljusare ut, lokalt och i resten av världen, då också rekommendationerna kan lättas, ser vi fram emot att få komma ut på fältet för att visa upp våra produkter i rättvisa sammanhang igen! Till dess önskar vi att telefon- och videomöten kan användas på bästa sätt.

Det vi vill framhäva, är att trots vår pågående korttidspermittering arbetar vi hårt för att besvara alla inkommande samtal och mail så fort vi kan. Vi jobbar omlott och täcker upp kontorets ordinarie öppettider. Men givetvis blir vi extra sköra vid sjukdom och önskar självklart förståelse för om svarstider blir något längre än vanligt.

Kontoret är bemannat, måndag-torsdag 07:30-16:30 samt fredagar 8:00-15:00.

Vi på Acumo har lång erfarenhet av branschen och kan våra produkter utan och innan – fråga oss gärna om allt inom automation, eller om våra specifika produkter inom mekatronik eller mekanik.