God Jul & Gott Nytt år - 2022

Alla vi från Acumo vill tacka för året som gått!
Publicerad: 21 december 2022

2022 börjar med stormsteg leda mot sitt slut och vi kan inte nog tacka alla våra kontakter, kunder och samarbetspartner. Tack vare er har vi fått äran att leverera mer beställningar och produkter än någonsin innan.

Vi är ödmjuka över att det blivit en vana, att växa oss större för varje år. Det är en trend som vi inte har för avsikt att bryta.

Det är alla vi som jobbar med och för Acumo, tillsammans med våra kunder och samarbetspartner som ihop möjliggör att framgångssagan fortsätter att utvecklas varje dag. För det som inte blir bättre… upphör att vara bra!

Med ständig utveckling och hållbarhet i alla led som mål, kommer vi precis som tidigare år genomföra en kundundersökning under Q1. Allt för att fånga upp feedback som får oss att bli än vassare på det vi gör.

Under kommande 2023, kommer vi få ökad förstärkning i form av flera nya kollegor. Mer information om dessa kommer i början av 2023. Vi är säkra på att de nya tillskotten kommer leda till ännu säkrare leveranser och snabbare service- och support!

Förutom nya kollegor, kommer vi slå på stora trumman och lansera en helt ny hemsida under Q1! Ett arbete som både sälj- och marknad jobbat med tillsammans under stor del av 2022. Även hemsidan har vi stora förhoppningar på.

Igen - stort tack för året som gått! Nu ser vi med spänning fram emot 2023.